Kempings, visā Latvijā

Drukāt

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

Silovi, "Zemkalni" , Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Apraksts:

Atrodas klusā, nomaļā vietā, meža ielokā. Kamīnzāle. Svinību telpa. Pirts. Tualete. 3 dzīvojamās istabas (10 personām). Dīķis, var makšķerēt, laivot, bērnu rotaļu laukums. Gleznaini auto maršruti pa mežu (ziemā un vasarā). Terase, skatu tornis, var sēņot, ogot. Atpūta ģimenei. Romantiska atpūta.

Madonas novada pašvaldība, Mētrienas pagasta pārvalde

Mētriena, Mētru 1, Mētrienas pagasts, Madonas nov., LV-4865
Mētrienas apkaime:

Apceļojiet Mētrienas apkaimi! Mētrienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidos. Robežojas ar sava novada Ļaudonas, Praulienas un Barkavas pagastiem, Varakļānu novada Murmastienes pagastu, kā arī Krustpils novada Atašienes un Mežāres pagastiem. Mētrienas pagasta kopējā platība ir 14025,2 ha, pagasta centrs ir Mētrienas ciems.

ITECH SERVICE SHOP, SIA

Zemgales 2, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Par uzņēmumu:

SIA "ITECH SERVICE SHOP" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažādu tehnikas un aksesuāru tirdzniecību Apple telefoniem, planšetdatoriem un smart pulksteņiem, kā arī piederumiem citiem telefoniem vai mājai un ikdienai.

Madonas novada pašvaldība, Bērzaunes pagasta pārvalde

Sauleskalns, Aronas 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Bērzaunes pagasta iestādes:: ✓ Bērzaunes pamatskola ✓ Pirmsskolas izglītības iestāde "Vārpiņa" ✓ Sauleskalna tautas nams ✓ Pašvaldības uzņēmums SIA "Bērzaunes komunālais uzņēmums" ✓ Informatīvais izdevums "Bērzaunes Rīts" ✓ Bērzaunes kapi ✓ Bērzaunes feldšerpunkts
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Your Dream House, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Moduļu mājas:: ✓ Dzīvojamās mājas ✓ Pirtis ✓ Vasarnīcas ✓ Dārza mājas ✓ Kempinga mājas ✓ Viesu mājas ✓ Tirdzniecības mājiņas Moduļu un paneļu māju būvniecība:

SIA "Your dream house" ir jauns uzņēmums, kas nodarbojas ar moduļu un paneļu māju būvniecību. Moduļu māju būvniecība Latvijā ir salīdzinoši jauna tendence. Tas nozīmē, ka rūpnīcā tiek sagatavoti moduļi (līdz pat daļējai vai pilnīgai iekštelpu apdarei – atkarīgs no ēkas platības un sarežģītības), kas objektā tiek savienoti, rezultātā iegūstot māju.

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Jūrmaļjēkuļi, kempings

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Kempingi

Kempings Sigulda

Vidzemes šoseja 65, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Tāti, kempings

Kaltene , Rojas pagasts, Talsu nov., LV-3264

Varkaļi, kempings

"Varkaļi" , Nīkrāces pagasts, Kuldīgas nov., LV-3326

Ērgļi, kempings

Bernāti, "Ērgļi" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473